Back links

Links naar uw website zijn essentieel voor een hoge positie (ranking) in Google. Deze pagina is geschikt voor het uitwisselen van links.

Een backlink is een link van een andere website naar jouw website. Zo kunnen bezoekers van een andere site ook gemakkelijk naar jouw site komen.
Interessant, maar degene die ook naar de backlinks kijkt is Google. Een site waar veel links naar toe wijzen (met veel backlinks, dus) is vast belangrijk. En een belangrijke website komt hoger in de zoekmachines te staan.

backlinks

Nog niet zo lang geleden telde alleen het aantal backlinks. Maar zoekmachines zijn slimmer geworden. Het gaat tegenwoordig om ook om de relevantie van backlinks. Backlinks van websites of artikelen, die iets met het onderwerp van jouw website en/of artikel te maken hebben of voorzien zijn goede content worden positief gewaardeerd. 

Door bijvoorbeeld actief deel te nemen op een relevante forums kun je backlinks verkrijgen. Maar ook door artikelen te plaatsen op de social media met een verwijzing naar je website geplaatst hebt. Verder kun je je website aanmelden bij andere relevante websites, zoals startpagina’s en bedrijvengidsen. 

Mail ons voor het uitwisselen van een link.